Nieuwsfeiten van afgelopen week!

Nieuwsfeiten van afgelopen week!

  Enkele hitfeiten van afgelopen week in sneltreinvaart : 21 juni 1969 staat “The ballad of John & Yoko” van The Beatles nummer 1 in Engeland. In 1978 gaat in Londen de musical “Evita” in première. Ray Davis van The “Lola” Kinks wordt er deze week 73. Leo...

Lees meer
Yesterdayland

Yesterdayland

De eerste reacties op YESTERDAYLAND kwamen afgelopen weekend binnen en de redactie is overstelpt met telefoons van enthousiaste ticketkopers. Een plejade van nationale en internationale artiesten en vooral één prijs, amper €45 voor een hele dag vermaak. Met je ticket zie je immers de grootste sterren op liefst 7 podia en kan je ook “in” of “op” alle attracties! De volgende dagen en weken bezorgen we in de nieuwsupdates de laatste stand van zaken in de voorbereidingen. Volg ons ook op facebook en vooral… “be there” op 27 augustus!

Lees meer
Het hitverleden herleeft!

Het hitverleden herleeft!

Welkom op de officiële website van Yesterdayland. Het platform dat je dagelijks updatet als opwarmer voor het mooiste retro-event van het jaar, zondag 27 augustus in Bobbejaanland. Op muziekzender MENT en de sterkste regionale televisiezender van Vlaanderen, RTV, zie je sedert midden juni elke week speciale programma’s rond YESTERDAYLAND en krijg je updates van dat wat er staat te gebeuren in het land van retro. Op de radio die via het internet 24u/dag te beluisteren is hoor je bovendien, op het uur, alle wetenswaardigheden uit het verleden.

Lees meer