Aftermovie 2017

Over Yesterdayland

Het mooiste retro festival van het land – editie 2!

Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij voor één dag YESTERDAYLAND. Het legendarische park wordt ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Een hele dag genieten van de mooiste concerten en de spectaculaire attracties!

Nationale & internationale namen : The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, Frank Boeijen, The Rubettes, Time Bandits, Raymond van het Groenewoud, Chris Andrews, BZN, Dave Berry …. In het theater serveert levende legende Willem Vermandere zijn liedjes uit de Westhoek, er zijn specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Elvis Presley, Roy Orbison en Radio 2 heeft zijn eigen “Lage Landen Podium”. De “grootste familie presenteert” er ondermeer Frans Bauer, Willy Sommers, Gerard Joling, Sam Gooris… er zijn retro drank- & foodstands, heerlijke Rockabilly Burgers, verfrissende Disco Shakes en lekkere Pop Cocktails. Gezellig relaxen kan in Retro Village, er is een Vintage Market en heuse Old Timer Expo!

YESTERDAYLAND op zondag 26 augustus in Bobbejaanland, start om 10u00 en serveert non stop live muziek en top entertainment. In een sfeerrijk verlicht pretpark zal het retrofestival afgesloten worden met een feeëriek vuurwerk. Voor amper €49,50 maak je het mee (kids van 3 tot 10 : €25) en kan je in of op alle attracties. Het mooiste retro festival van het land… dat is YESTERDAYLAND!