Selecteer een pagina

VIP

Nationale en internationale sterren op HET MOOISTE RETROFEEST VAN HET JAAR… dat wil u delen met uw liefste(n) en/of uw meest waardevolle zakenrelaties vanop de allerbeste plek die u zich kan inbeelden : het VIP DECK van YESTERDAYLAND! En de attracties in het plezantste land van Europa? Ook daar kan u met z’n allen in of op!

Geniet een dag lang van GOUDEN KLASSIEKERS in een gezellige ongedwongen sfeer waarbij u uzelf, uw geliefde(n) en/of uw gasten ook culinair in de watten worden gelegd.

Wij zorgen ervoor dat THE PROMISE YOU MADE aan uw beste relaties van bij de VIP parking voor een prikkelend I CAN HEAR MUSIC zorgt, dat onze muziek & entourage van elke VIP dame een ware DANCING QUEEN maakt en dat uw special guest trots het glas heft en u toevertrouwt NEVER GONNA GIVE YOU UP. Want samen zijn we op 24 augustus één… WE ARE FAMILY!

Het VIP aanbod

Parkeren op de VIP-PARKING, naast de hoofdingang (1 VIP-parking/ 2 pers) en aparte VIP ingang tot het land.

Toegang tot het EXCLUSIEVE VIP-DECK recht tegenover de 70s & 80s stage alsook toegang tot het 60s VIP DECK.

Toegang tot alle attracties in het plezantste pretpark van Europa waar we als kids allemaal geweest zijn : Bobbejaanland.

Brunch van 10u00 tot 12u00, Lunch van 12u00 tot 18u00 incl barbecue, Dessert van 18u00 tot 20u00.

Alle dranken : fris, bier, wijn, koffie, thee zijn inclusief op het VIP DECK. Drank & eten elders in het park zijn betalend.

U kan op de foto op het VIP-deck met uw relaties.  U krijgt een blijvende herinnering mee naar huis!

Kosten VIP-Arrangement:€ 175,-per persoon (inclusief BTW)

Gloednieuw: de Yesterdayland APP!Er is een nieuwe Yesterdayland app beschikbaar voor zowel iOS en Android. Download hem snel om overal naar de Yesterdayland radio te luisteren!
Download via de Google Play store:
Download via de App Store store: