Selecteer een pagina

Het YDL COMBO

Het Yesterdayland Combo brengt intimistische optredens met akoestische songs, uitgeklede versies, herleid tot de essentie, in een eigenzinnig, sfeervol nieuw jasje gestoken. Songs die de soundtrack van ons leven zijn.

Het Combo is gevormd rond zanger-gitarist Piet Eylenbosch. De triobezetting bestaat uit vocalen, gitaren en basgitaar. De drums hebben plaatsgemaakt voor een authentieke stompbox, gekend vanuit de blues wereld.

Vanuit een zoektocht naar puurheid, eenvoud en eerlijkheid werd een gevarieerde playlist gedistilleerd, gaande van Pink Floyd, Bob Marley, Bill Withers en Christopher Cross tot Will Tura en Aretha Franklin. Telkens gebracht in een eigen bewerking. Met hun nummerkeuzes vermijden de klassevolle heren van het YDL COMBO de platgetreden paden, zonder in te boeten aan herkenbaarheid. Het werden stuk voor stuk intimistische versies van bloedmooie nummers waar herinneringen aan kleven…

Je zal het beleven in SLOW CORNER…. waar de heren een baken van romantische rust creëren tijdens “het mooiste retrofeest van het jaar”!